> Mladički

Mladički

Ker nas delo z mladički zelo veseli, smo se odločili, da bomo postali odgovorni vzreditelji malih navihanih borderjev. Trudimo se vzrediti telesno in psihično zdrave mladičke, zato tudi izbira samca ni prepuščena naključju ali zgolj njegovi vizualni podobi.


Uživamo ob spremljanju rojstva, odraščanju in raziskovanju vsega novega pri naših mladičih. Tesno sodelujemo z Mirjo, ki ima že dolgoletne izkušnje pri vzreji.

Naše psičke živijo skupaj z nami kot naši družinski člani, zato tudi kotitev poteka v toplem in mirnem kotičku, pod našim budnim očesom, kjer se psička dobro počuti, kar je predpogoj za uspešen porod. V tem prostoru (kotilnici), psica preživlja veliko časa v prvih dneh in nekaj tednih skupaj z mladički.

Veliko poudarka namenjamo ustrezni socializaciji, zato mladičkom tudi hišni sesalec, otroški vrvež ter obiski drugih ljudi niso tuji. Navajamo jih tudi na vožnjo z avtomobilom v boxu.

Za naše "mladičke" je možnost tudi počitniškega varstva pri nas.

Mladičke oddajamo pri osmih tednih, ob oddaji dobijo novi lastniki mapo z vsemi potrebnimi dokumenti in navodili. Psički so 3x razglisteni, cepljeni, čipirani ter 2x vet. pregledani. Ob prevzemu ali že prej dobijo lastniki tudi praktične informacije, napotke glede nege, vzgoje in prehrane.

Primerni so za  aktivne lastnike, družine, ki jim delo s psom - treningi, učenje trikcev niso tuji.

Prednost imajo že aktivni agilitaši ali tisti, ki imajo namen to resnično postati.

Vzrejamo barvo zelo raznolike mladičke. smeh

Naši mladički so navajeni tako življenja v stanovanju, kot tudi na brezskrbno življenje in tekanje po dvorišču.

Z bodočimi lastniki želimo ohranjati stike, hkrati pa smo jim vedno na voljo za pomoč ali nasvet.

Veseli nas, ker dobro sodelujemo z vsemi lastniki naših "mladičev", ki nam redno sporočajo, kaj je novega in nam pošiljajo fotografije, ki jih nato objavimo na naši spletni strani.

 

Za vse, ki se zanimate za nakup Border Collija pa naj omenimo, da je možen ogled naših kužkov s predhodnim dogovorom. Morda se lahko skupaj odpravimo na sprehod...

Za vse informacije in rezervacije mladičev,  me prosim kontaktirajte po tel.: 041-243-195

 Rezervacije so priporočljive in zaželjene. nasmeh

 

 

Podmeni